Sollicitatieprocedure
Jij hebt ons een sollicitatie gestuurd: Goed bezig! Maar… Wat gebeurt er nu?

Heb jij al je gegevens ingevuld op ons sollicitatieformulier. De bijlagen hebt toegevoegd en op verzenden hebt geklikt? Dan komt de sollicitatie bij ons binnen.
Je krijgt een e-mail waarmee je toegang krijgt tot ons sollicitatieportaal.
Daar vind je alle benodigde informatie op één plek. Zo ontvang je de berichten die wij aan jou schrijven en zie je wat de voortgang van je sollicitatieprocedure is.

Sollicitatieprocedure
Wat gebeurt er met je gegevens nadat je hebt gesolliciteerd? Deze komen terecht in onze cloud, de omgeving die jij gebruikt om de sollicitatieprocedure te doorlopen.
Dit is noodzakelijk om jou zo goed en snel mogelijk te kunnen helpen. Als je bij ons komt werken, kunnen wij op deze manier snel jouw gegevens verwerken.
Wij houden ons bij deze gegevensverwerking aan de sollicitatiecode in de CAO PO.
 

Hoe werkt het?


 

STAP 1
Klik op de knop
'Solliciteren' bij de vacature.


 

STAP 2
Vul al je gegevens in
op het formulier,
Voeg je CV en motivatie toe
als bijlage.


 

STAP 3
Kies 'Aanmaken'
en jouw sollicitatie
wordt verstuurd.Gegevensverwerking

Wat gebeurt er met je gegevens nadat je hebt gesolliciteerd? Deze komen terecht in onze ‘cloud’, de omgeving die jij gebruikt om je
sollicitatieprocedure te volgen. Dit is noodzakelijk om jou zo goed en snel mogelijk te kunnen helpen en een plek voor jou binnen ons team
te kunnen vinden. En als je dan bij ons komt werken hebben wij op deze manier snel jouw gegevens verwerkt. Wij houden ons bij deze
gegevensverwerking aan de sollicitatiecode in de CAO PO.

Gegevensverwerking

Wat gebeurt er met je gegevens nadat je hebt gesolliciteerd? Deze komen terecht in onze ‘cloud’, de omgeving die jij gebruikt om je sollicitatieprocedure te volgen. Dit is noodzakelijk om jou zo goed en snel mogelijk te kunnen helpen en een plek voor jou binnen ons team te kunnen vinden. En als je dan bij ons komt werken hebben wij op deze manier snel jouw gegevens verwerkt. Wij houden ons bij deze gegevensverwerking aan de sollicitatiecode in de CAO PO.